Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Stetoscop mecanic auto pentru diagnoza sunete cu sonda

Mai Multe Vizualizări

Stetoscop mecanic auto pentru diagnoza sunete cu sonda
39,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 WhatsApp

Descriere scurta:

Stetoscopul mecanic auto pentru diagnoza sunetelor este ideal pentru ateliere mecanice si nunumai, cu ajutorul sau puteti indentifica injectoare defecte, rulmenti de alternator, role defecte, rulmenti de roata cu defect, motor etc

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Stetoscop mecanic auto pentru diagnoza sunete cu sonda


Stetoscopul mecanic auto pentru diagnoza sunetelor este ideal pentru ateliere mecanice si nunumai, cu ajutorul sau puteti indentifica injectoare defecte, rulmenti de alternator, role defecte, rulmenti de roata cu defect, motor etc.

In timpul functionarii motorului, din cauza zgomotului general de functionare, este extrem de greu de identificat un anumit tip de zgomot, insa cu acest stetoscop cu sunete va fi mult mai usor de identificat sunetele sau bataile anumitor piese componente ale vehiculului.

Imaginile si culorile produselor prezentate pe site pot avea uneori caracter informativ sau pot contine mici inadvertente.
Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.