Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Pistol Taser cu electrosoc si laser

Mai Multe Vizualizări

Pistol Taser cu electrosoc si laser

Preț Normal: 285,90 Lei

Special Price 235,90 Lei

Reducere 50 Lei (17%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Pistol Taser cu electrosoc

Acest produs reprezinta o arma cu electrosocuri cu puterea de 80KV. Poate fi folosita ca un aparat cu electrosocuri obisnuit precum celelalte elecrosocuri atunci cand nu are montat cartusul lansator.

Cu lansarea activata (cartus lansator montat) poate arunca doi electrozi din sarma de inox foarte subtire si rezistenta pana la 5 m care se agata de imbracamintea agresorului neintrand in piele chiar daca acesta nu poarta imbracaminte.

Efectul asupra agresorului este identic cu cel provocat de un aparat electrosoc de putere .
Genereaza pana la 250 de descarcari a cate cinci secunde fiecare, numarul descarcarilor fiind controlat de dvs. prin timpul de apasare pe declansator.

Nu are nici un fel de recul, folosirea sa este foarte sigura pentru utilizator, nu exista posibilitatea autoaplicarii socurilor in timpul folosirii.

Utilizand acest dispozitiv Pistol Taser cu electrosoc puteti opri in siguranta o amenintare de la o distanta de pana la 5 metri, indiferent de zona corpului in care sondele lovesc tinta. Modalitatea de tintire si tragere este aceeasi ca si in cazul armelor de foc.


Torpilele trag dupa ele doua fire electrice de 5 metri lungime care sunt cuplate la electrosocul pistolului.
In momentul in care agresorul este torpilat in acelasi timp va fi si curentat la 800.000 v prin intemediul firelor de inalta tensiune. Cu acest pistol se poate trage cu precizie din orice pozitie.

Viteza si forta torpilelor este asemenatoare cu cea de la airsoft, nu penetreaza hainele sau pielea. Adevarata forta a pistolului cu electrosoc se gaseste in faptul ca poate produce socuri electrice la distanta.

Aceste socuri electrice pot paraliza pentru o perioada de timp muschii agresorului care isi va pierde mobilitatea pe moment insa dupa o perioada de timp isi va reveni si nu va avea efecte secundare

Pistolul Taser
a fost creat de catre inventatorul american Tom Smith care a ramas profund marcat de moartea a 2 dintre prietenii lui in timpul unei altercatii intr-o parcare. In acel moment Tom Smith a jurat ca va inventa o arma non letala pentru autoaparare care sa ii imobilizeze intr-un mod diabolic pe agresori dar sa nu ii omoare. Dupa mai multe incercari si perfectionari a creat pistolul Taser, foarte apreciat in America.

Pistolul Taser cu electrosocuri s-a vandut in cantitati impresionante atat pentru dotarea departamentelor de politie cat si cetatenilor americani doritoari sa aibe in posesie arme non letale de autoaparare cu electrosocuri.

Observatie pistol Taser cu electrosoc:

Pistoalele Taser nu sunt considerate arme de foc si utilizarea lor nu necesita permis pentru port-arma. Se incadreaza in aceeasi clasa de arme de aparare pentru amatori cu electrosocurile si sprayurile paralizante, deci sunt absolut legale

Pachetul include:

- Pistol electrosoc taser.
- 3 cartuse lansatoare.
- Husa din chinga militara neagra pentru protectie si atasare la curea.
- Incarcator de priza.


Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.