CADOU SURPRIZĂ in valoare de 49 lei
Comenzi Telefonice: 0762008320

Perie electrica multifunctionala de indreptat parul și barba

-45 %

Mai Multe Vizualizări

Perie electrica multifunctionala de indreptat parul și barba

Preț Normal: 99,90 Lei

Special Price 54,90 Lei

Reducere 45 Lei (45%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0762008320 Messenger

Descriere scurta:

Această perie de îndreptare este prima perie încălzită de îndreptare pentru bărbați, concepută exclusiv pentru a netezi părul facial pentru un aspect îngrijit fără efort. Barba dezordonată poate fi frustrantă și neatrăgătoare pentru femei.
Descriere

Detalii

Perie electrică multifuncțională de îndreptat părul și barba


Această perie de îndreptare este prima perie încălzită de îndreptare pentru bărbați, concepută exclusiv pentru a netezi părul facial pentru un aspect îngrijit fără efort. Barba dezordonată poate fi frustrantă și neatrăgătoare pentru femei. Amplificați-vă atractivitatea și încrederea cu un aspect îngrijit și ordonat folosind această perie de îndreptare a bărbii!

CLASICĂ – PERIE PENTRU PĂR DREPT
Peria clasică pentru păr drept, ușor de utilizat, vă permite să vă finalizați cu ușurință coafura și vă să îndreptați barba.

VERSIUNE ÎMBUNĂTĂȚITĂ – PERIE PENTRU PĂR DREPT
Avantajul ionilor negativi: Peria de îndreptare a bărbii permite hidratarea și firelor, prevenind deteriorarea datorată temperaturilor ridicate și asigurând un aspect sănătos și îngrijit. Perii periei protejează fața și scalpul de supraîncălzire. Ionii negativi asigură distribuirea uniformă și previn deteriorarea părului.

Perie de îndreptare recomandată pentru majoritatea tipurilor de păr și barbă și nu va afecta rezultatele obținute din cauza problemelor de calitate a părului.

Perie pentru îndreptat barba: În combinație cu placa de încălzire a periei și dinții periei, elemente concepute exclusiv pentru obținerea unui volum optim, aplatizarea părului lateral și îndreptarea părului ondulat, netezirea părul facial.
Economisiți timp: Peria pentru îndreptat barba se încălzește în 15 secunde.

Ușor de utilizat: O izolație termică anti-alunecare, confortabilă la ținerea în mână. Peria pentru îndreptat barba acționează ca un capac de protecție pentru placa de încălzire, prevenind arderea excesivă a firelor de păr.
Încurajează circulația sângelui la rădăcina firelor de păr: Peria pentru îndreptat barba cu acoperire ceramică cu ioni negativi, stimulează circulația sângelui a scalpului, restabilește vitalitatea pielii, reduce mătreața și menține părul sănătos și elastic.

Greutate redusă: De mici dimensiuni, potrivită pentru a îndrepta barba și pentru realizarea coafurii în timpul călătoriilor.


MOD DE UTILIZARE
Asigurați-vă că atât părul cât și barba sunt complet uscate înainte de a începe utilizarea.
Pur și simplu cuplați peria la sursa de alimentare și porniți peria de lux pentru îndreptat barba.
Așteptați trei minute pentru ca aceasta să atingă temperatura optimă de 120 °C.
Periați părul și barba, mergând de la rădăcini până la capete până când este obținută netezimea dorită. Trecerile multiple prin aceeași zonă nu vor deteriora părul.
După ce ați terminat, opriți peria de lux pentru îndreptat barba decuplați-o de la sursa de alimentare, apoi, așteptați să se răcească înainte de a o pune deoparte.

SPECIFICAȚII
Dimensiune: 26,5 cm x 5,5 cm x 8,1 cm
Temperatura optimă: 120 grade

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.