Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Suport telefon pentru auto cu prindere la grila de ventilatie 

Mai Multe Vizualizări

Suport telefon pentru auto cu prindere la grila de ventilatie 
39,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 WhatsApp

Descriere scurta:

Suport universal pentru telefon este proiectat pentru mentinerea telefonului sau dispozitivului detinut intr-o pozitie fixa si stabila amplasat in grila de ventilatie.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Suport telefon pentru auto cu prindere la grila de ventilatie 


Suport universal pentru telefon este proiectat pentru mentinerea telefonului sau dispozitivului detinut intr-o pozitie fixa si stabila amplasat in grila de ventilatie. Adaptabil si demn de incredere, suportul auto ocupa un loc central intr-o solutie de comunicare facila.

Specificatii:
  • Material: Plastic;
  • Se poate utiliza in conditii de maxima siguranta la volan, oferind libertatea de a alege indiferent de terminalul pe care il aveti deja sau sunteti pe cale sa-l achizitionati;
  • Suportul mobil se poate atasa cu usurinta la ventilatia masinii, mentinand cu fermitate telefonul intr-o pozitie sigura in timp ce dumneavoastra va aflati la volan;
  • Design-ul compact asigura o vizibilitate excelenta a ecranului;
  • Dimensiuni: 98 x 65 x 50 mm;


Imaginile si culorile produselor prezentate pe site pot avea uneori caracter informativ sau pot contine mici inadvertente.
Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.