Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Electrosoc reincarcabil cu lanterna si husa 2500KV

Mai Multe Vizualizări

Electrosoc reincarcabil cu lanterna si husa 2500KV
109,90 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Electrosoc reincarcabil cu lanterna si husa 2500KV

Daca vrei sa te simti cu adevarat in siguranta, atunci electrosocul pus la dispozitia dumneavoastra de Pretul Verde este alegerea perfecta pentru tine.

Electrosocul cu lanterna si husa 2500KV pentru autoaparare este foarte util atunci cand o persoana rau intentionata vrea sa te atace.
De cele mai multe ori simpla lui aratare si zgomotul produs prin descarcarea lui in aer descurajeaza atacatorul. Cu cat puterea electrosocului este mai mare cu atat zgomotul produs prin descarcarea lui in aer este mai puternic si mai descurajant pentru atacator. La fel si efectul asupra atacatorului cand electrosocul intra in contact cu puterea electrosocului. Chiar si cainii agresivi se sperie sau fug la auzul zgomotului puternic provocat prin descarcarea in aer a electrosocului.

Avantajele electrosocului:

Acest deosebit electrosoc de 2500KW reprezinta cea mai recenta si puternica aparitie in domeniu. Include acumulatori si incarcator, ceea ce reprezinta un avantaj important pentru utilizator. Majoritatea armelor de o astfel de capacitate solicita cel putin 3 baterii alkaline de 9V. Prezentul electrosoc te va ajuta sa economisesti de fiecare data cand vei avea nevoie de baterii. Poti reincarca electrosocul pana la 800 de ori! Durata de incarcare la priza este intre 2-4 ore. Astfel, de-a lungul timpului vei putea economisi considerabil.


Dimensiunea redusa il face foarte util pentru toti cei care doresc sa se simta in siguranta atunci cand se afla singuri pe strada noaptea.
Electrosocul imobilizeaza si neutralizeaza posibilii atacatori, oferindu-ti timpul necesar sa fugi. In vremurile in care traim, cu totii avem nevoie de o forma de protectie. Acest electrosoc reincarcabil este atat de mic incat il poti introduce in poseta sau in buzunar. Creaza un sunet electric de intimidare care indeparteaza orice atacator. Daca observarea sau sunetul produs de electrosoc nu indeparteaza atacatorul, o zdruncinatura provocata de acesta cu singuranta il va opri. Cu o putere mare va constitui o surpriza neplacuta pentru orice raufacator.

Bastonul se poate folosi de la distanta fiind destul de lung. Va puteti apara foarte usor de posibilii agresori , de cainii vagabonzi sau de animalele salbatice. Este foarte puternic (2500 KV) si are functie de lanterna cu 3 leduri.

Electrosocul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Detalii generale electrosoc reincarcabil cu lanterna si husa 2500KV::

-Acumulator intern reincarcabil Ni-Cd
-Tensiunea descarcarii 2500 KV
-Functie de lanterna
-Dimensiuni: 27 cm. x 4,9 cm

Pachetul include:

-Aparat electrosoc
-Cablu incarcare
-Husa cu posibilitatea de prindere la curea
Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.