Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Casti Monster Beats Solo2

Mai Multe Vizualizări

Casti Monster Beats Solo2

Preț Normal: 169,90 Lei

Special Price 59,90 Lei

Reducere 110 Lei (65%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Casti Monster Beats Solo2


Castile audio Monster Beats Solo2 sunt create special pentru conexiune la iPhone, iPod, iPad dar nu numai, acestea sunt dotate cu componente de inalta precizie ce va permit sa simtiti claritatea sunetului fara distorsiunea acestuia sau sa fiti deranjati de zgomotele din jur.

Cu Monster Beats Solo2 muzica pe care o asculti are exact calitatea supersonica si detaliile  pe care artistii vor sa le auzi. Castile normale nu pot reda bogatia sunetului din melodiile digitale moderne, cu atat mai putin castile de dimensiuni mici. Dar castile Monster sunt create special pentru stilul de viata al mileniului 3. Auzi sunetele atat de real incat vei fi surprins de calitatea extraordinara din partea unor casti atat de compacte si portabile.

Sistemul de impachetare in trei bucati va face viata mai utila putand sa luati castile cu dumneavoastra oriunde fara batai de cap.

Detalii tehnice:

-Design: Cu banda sustinere On-Ear
-Segment: Tip DJ
-Tehnologie: Fir
-Conectare: Stereo 3.5 mm
-Utilizare: Multimedia

Inovatia adusa acestui produs este reprezentata de stilul personalizat prin care puteti asculta muzica. Cei din exterior nu vor auzi nimic din ce ascultati!

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.