Comenzi Telefonice: 021-555.48.69 - 0762008320

Protectie impotriva curentului pentru usi si ferestre Twin Draft

Mai Multe Vizualizări

Protectie impotriva curentului pentru usi si ferestre Twin Draft

Preț Normal: 39,90 Lei

Special Price 19,90 Lei

Reducere 20 Lei (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

sau
Comenzi și asistență clienți: 021-555.48.69 - 0762008320 WhatsApp

Descriere scurta:

Protectie contra curentului Twin Draft Guard este usor de montat atat la baza usilor cat si a ferestrelor fiind ideal pentru a elimina problema curentului de aer creat in casa
Descriere

Detalii

Protectie impotriva curentului pentru usi si ferestre Twin Draft


Protectie contra curentului Twin Draft Guard este usor de montat atat la baza usilor cat si a ferestrelor fiind ideal pentru a elimina problema curentului de aer creat in casa din cauza neimbinarii perfecte a usilor cu tocul sau podeaua, cat si problema ferestrelor ne-ermetice.

Datorita celor doua parti din care este compusa (una pentru interior, cealalta pentru exterior), Twin Draft Guard ofera protectie maxima, reducand producerea de praf si mirosuri.

Aceasta protectie impotriva curentului reduce costurile de incalzire si racire a imobilului, factura pentru energie termica sau curent (aer conditionat) devenind mai usor de suportat financiar.

Specificatii si caracteristici Protectie impotriva curentului aer izolare pentru usi si ferestre Twin Draft:

Dimensiune (L X l):
- 85cm x 12cm

 
Imaginile si culorile produselor prezentate pe site pot avea uneori caracter informativ sau pot contine mici inadvertente.
Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.