CADOU SURPRIZĂ in valoare de 49 lei
Comenzi Telefonice: 0762008320

Aparat impotriva cainilor AD-100

-38 %

Mai Multe Vizualizări

Aparat impotriva cainilor AD-100

Preț Normal: 87,90 Lei

Special Price 54,90 Lei

Reducere 33 Lei (38%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0762008320 Messenger

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Similar cu aparatul impotriva cainilor Dog Chaser, aparatul cu ultrasunete anticaini agresivi InterSafe AD-100 va protejeaza eficient cu ajutorul ultrasunetelor puternice (150dB).

Utilizare aparat ultrasunete anticaini agresivi AD-100

Modul de utilizare al aparatului anticaini cu ultrasunete AD-100 : pentru aparare impotriva cainilor agresivi, se selecteaza functia "chaser" avand in dreptul sau simbolul unui caine fugind, si se actioneaza butonul de pornire "beam". Aparatul anticaini va emite ultrasunete la putere maxima iar led-urile vor lumina intermitent pentru a atrage atentia cainelui de unde vine sunetul insuportabil pentru el. Indreptati aparatul in directia cainelui agresiv.
Pentru functia de dresaj, se selecteaza pozitia intermediara a aparatului, simbolizata cu un caine ce sta in doua labe, si se actioneaza butonul "beam". Aparatul anticaini va emite ultrasunete cu putere moderata, suficienta pentru a arata cainelui dresat ca a gresit, iar led-urile vor lumina continu.
Pentru functia de lanterna se selecteaza pozitia a treia a butonului, simobilizata de un far, si se actioneaza butonul "beam", iar ledurile vor lumina atata timp cat tineti butonul apasat.

Dimensiuni aparat ultrasunete anticaini agresivi AD-100

12,5cm lungime
3,5cm diametru.
Alimentare cu o baterie de 9V, inclusa in pachet.

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.